Vijesti

Published on 6 travnja, 2014 | by #zeelena

0

Agroklub – medijski partner na zEEleni pogon

Udruga Energo Panona ponosno predstavlja medijskog pokrovitelja zEElenog festa, portal Agroklub, najutjecajniji online medij iz područja poljoprivrede i poljoprivredne proizvodnje.

Agroklub je svojim stručnim člancima, novostima o poljoprivredi i poboljšanju poljoprivredne proizvodnje kao i tehnološkim mogućnostima postao nezaobilazan izvor informiranja svih onih subjekata koji su direktno ili indirektno vezani za poljoprivredni sektor u Republici Hrvatskoj.

Kao medijski partner, Agroklub je zEEleni fest uvrstio u kalendar događanja i označio ga kao ključnu manifestaciju za moslavačku regiju ali i susjedne regije općenito.

Ovim putem pozivamo sve posjetitelje portala Agroklub da pohode manifestaciju zEEleni fest i prikupe informacije koje se dotiću tema poboljšanja poljoprivredne proizvodnje i mogućnostima financiranja istih.

Tags: , ,


About the Author

Avatar

Blog o promicanju energetske efikasnosti, uštedi energije i obnovljivih izvora energije. Prvi projekt na kojem radimo je sređivanje energetski efikasne kuće tj "Zeelene kuće". Na našim stranicama moći ćete pratiti tijek sređivanja, a kada se sredi biti će izložbeni centar gdje će se moći vidjeti ugrađeni sustavi. Objekt se nalazi u Kutini.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to Top ↑

  • ZEELENA.INFO

    Ako želite dobivati novosti vezane za energetsku efikasnost i obnovljive izvore energije te o subvencijama za takve sustave, prijavite se na naš newsletter.
  •    • Forgot?