Partneri

Published on 15 travnja, 2014 | by #zeelena

0

Caparol

531px-Caparol_logo.svg Adresa: Sveta Nedelja, Obrtnička 15
Telefon: 01/3373-731
E-mail: info@caparol.hr
Web stranica: www.caparol.hr

 

Caparol je njemački lider u segmentu građevinskih premaza, no i diljem Europe prepoznat je kao značajno poduzeće iz građevinske industrije zahvaljujući prepoznatljivom logu u obliku šarenog slonića. Kod nas ćete pronaći sve što tražite: od izuzetno kvalitetnih boja, lakova, lazura i žbuka za interijer i eksterijer, sve do energetski učinkovitih fasadnih sustava (WDVS), akustičnih sistema, industrijskih i podnih premaza, kao i proizvoda za zaštitu betona te zaštitu od korozije. Ovu sveobuhvatnu ponudu za očuvanje vrijednosti u uljepšavanje Vašeg doma pronađite kod više od 40 specijaliziranih Caparol partnera.

Osim toga, nudimo brojne usluge našim izvođačima, trgovcima, arhitektima i projektantima: od ton karata, osmišljenih koncepata, tehničke savjetodavne i digitalne pomoći, kao i savjetovanja na samom objektu, tako i školovanja vezanih uz profesionalno usavršavanje po pojedinoj grupi proizvoda.

 

 

POŠALJITE UPIT:

[form form-upiti]

 

Tags: , ,


About the Author

Avatar

Blog o promicanju energetske efikasnosti, uštedi energije i obnovljivih izvora energije. Prvi projekt na kojem radimo je sređivanje energetski efikasne kuće tj "Zeelene kuće". Na našim stranicama moći ćete pratiti tijek sređivanja, a kada se sredi biti će izložbeni centar gdje će se moći vidjeti ugrađeni sustavi. Objekt se nalazi u Kutini.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to Top ↑

  • ZEELENA.INFO

    Ako želite dobivati novosti vezane za energetsku efikasnost i obnovljive izvore energije te o subvencijama za takve sustave, prijavite se na naš newsletter.
  •    • Forgot?