Vijesti

Published on 9 rujna, 2013 | by #zeelena

0

Greyp Bikes – električni superbicikl

Greyp Bikes od danas su službeno na tržištu, u potrazi za preprodavačima, a zahvaljujući odličnoj novoj web stranici koju je dizajnirao i razvio zagrebački Infinum. Greyp motocikli proizvod su Mate Rimca koji stoji iza električnog supercara Concepta One koji je osvojio svjetske ljubitelje automobila.

Na novoj web stranici Greypovci objašnjavaju kako su “bicikl kada ga želite te motocikl kada ga trebate”. Web stranica je tzv. one pager tj. jedna stranica kroz koju prolazite scrollanjem što je itekako učinkovito u brzom predstavljanju koncepta iza Greypa G-12. Pri tome se najviše ističu povezanost hardverskih i softverskih komponenti, poput otključavanja otiscima prstiju do 50 ljudi. Najbolji dio web stranice je svakako uvodni video koji jasno pokazuje zašto bi netko kupio grejp: 

Svoj Greyp Bike možete pedalirati ukoliko želite ili uključiti motor kojim dostižete brzine do 65 kilometara na sat. Sve tehničke detalje možete saznati putem službene web stranice.

Link

Tags: , , ,


About the Author

Avatar

Blog o promicanju energetske efikasnosti, uštedi energije i obnovljivih izvora energije. Prvi projekt na kojem radimo je sređivanje energetski efikasne kuće tj "Zeelene kuće". Na našim stranicama moći ćete pratiti tijek sređivanja, a kada se sredi biti će izložbeni centar gdje će se moći vidjeti ugrađeni sustavi. Objekt se nalazi u Kutini.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to Top ↑

  • ZEELENA.INFO

    Ako želite dobivati novosti vezane za energetsku efikasnost i obnovljive izvore energije te o subvencijama za takve sustave, prijavite se na naš newsletter.
  •    • Forgot?