Vijesti

Published on 26 travnja, 2017 | by #zeelena

0

iPallet4.me – kučište za tablete od paleta

Ova je godina prilično aktivna na domaćoj crowdfunding sceni. Nakon velikog uspjeha Bakićeve STEM revolucije i Gajšakovog MAKERbuina, red je da upoznate –Kašnerove palete.

Mladi poduzetnik i kreativac iz Kutine, Matija Kašner, danas je pokrenuo Indiegogo kampanju kojom u narednih mjesec dana planira predprodati oko 200 kućišta, te prikupiti 10.000 dolara za početak proizvodnje jedinstvenih drvenih navlaka za tablete.

iPallet4.me navlake jedinstven su spoj rabljenog drveta i eko kože, a dolaze u nekoliko oblika, boja, te za najpopularnije iPade i Samsungove tablete

Drvo i elektronika nisu nova kombinacija, ali startup iPallet4.me ih spaja na svoj način, koristeći isključivo drvo iz druge ruke, ono već korišteno za izradu paleta. Ideja za navlaku za tablet došla je nakon nekoliko godina izrađivanja namještaja od paleta u vlastitoj radionici u Kutini.

CIlj mi je prikupljenim sredstvima pokrenuti mini proizvodnju, kupiti CNC glodalicu, lasersku graverku i ostale strojeve za obradu drva. Nakon tablet kućišta, želim u suradnji s domaćim dizajnerima kreirati liniju proizvoda ne samo za tehnološke gadgete, već lifestyle liniju privlačnu eco udarenoj ekipi, na globalnom nivou. Osim pokretanja sturtupa, želim puno toga vratiti zajednici u kojoj živim. Jedan od perkova kampanje je ‘plant a tree’ i tu će biti veliki fokus na sadnju sadnica drveta u šumama u mom okruženju. Netko to smatra floskulom, a ja zaista u to vjerujem“, poručio je Matija Kašner.

Ekološku navlaku za tablet domaće proizvodnje možete dobiti već za 49 dolara uplaćenih u Indiegogo kampanju, što je cijena s 30% popusta u odnosu na planiranu prodajnu cijenu. Kampanja traje 30 dana, pa požurite!

 

IZVOR: BUG.HR

Tags: , ,


About the Author

Avatar

Blog o promicanju energetske efikasnosti, uštedi energije i obnovljivih izvora energije. Prvi projekt na kojem radimo je sređivanje energetski efikasne kuće tj "Zeelene kuće". Na našim stranicama moći ćete pratiti tijek sređivanja, a kada se sredi biti će izložbeni centar gdje će se moći vidjeti ugrađeni sustavi. Objekt se nalazi u Kutini.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to Top ↑

  • ZEELENA.INFO

    Ako želite dobivati novosti vezane za energetsku efikasnost i obnovljive izvore energije te o subvencijama za takve sustave, prijavite se na naš newsletter.
  •    • Forgot?