Grijanje

Published on 22 rujna, 2014 | by #zeelena

3

“MZ” peći na pelete vrhunske kvalitete i dizajna

MZ-Zephyr-by-Wo-Mierzwa_3

Peći na pelete nisu samo grijača tijela koja služe za grijanje prostora nego i vizualno moraju biti privlačni pošto se nalaze u prostorijama gdje se boravi. U tome prednjače peći na pelete brenda MZ. Vizualna elegancija peći doprinijeti će uklapanje u bilo koji interijer.

Peći dolaze u nekoliko jačina i vrsta grijanja. ZEPHYR zagrijava prostor upuhivanjem toplog zraka i jačine je 9kW.

zephyr 2 zephyr 1

Velika prednost peći MARIN je njezina debljina od samo 35 cm. Jačina peći je 9.5kW i grije prostor upuhivanjem toplog zraka.

Marin 2Marin 1

Ako trebate peć na pelete za spajanjem na radijatore onda za Vas najbolji izbor je VERBIER. Ukupna jačina je 20kW od toga 3kW grije prostor u kojem se nalazi, a ostatak grije radijatore ili se spaja na spremnik koji dogrijava solarni sustav. U sebi ima ekspanzionu posudu, sigurnosni ventil te cirkulacijsku crpku tako da je spremna na spajanje na instalaciju.

verbier 3 verbier 2 verbier 1

Više informacija potražite na njihovim internet stranicama www.mz-stoves.com ili na stranici njihovih partnera u Hrvatskoj www.sf-klime.hr. Možete nam poslati i e-mail na info@zeelena.com.hr.

Tags: , ,


About the Author

Avatar

Blog o promicanju energetske efikasnosti, uštedi energije i obnovljivih izvora energije. Prvi projekt na kojem radimo je sređivanje energetski efikasne kuće tj "Zeelene kuće". Na našim stranicama moći ćete pratiti tijek sređivanja, a kada se sredi biti će izložbeni centar gdje će se moći vidjeti ugrađeni sustavi. Objekt se nalazi u Kutini.3 Responses to “MZ” peći na pelete vrhunske kvalitete i dizajna

 1. Avatar marijan says:

  Poštovani imate li iskustva sa spajanjem peći na pelet u zgradi na zajednički dimnjak. Na tom dimnjaku se tri stana griju na drva a ja sam u prizemlju i cug je odličan? Hvala

 2. Avatar ljiljana says:

  molim više informacija u svezi spajanja peći,odnosno način ugradnje u stan u kući. Nemam dimnjak niti mogućnost izgradnje istoga,pa me zanima na koji način funkcionira peć.Jako sam zainteresirana postaviti u dnevni boravak i spojiti eventualno na sistem radijatora koji sada grijemo kombi bojlerom na plin, a plin nije više povoljne cijene i iznosi su previsoki a uglavnom se smrzavamo jer iz straha od računa ne povećavamo toplinu u stanu.
  zanima me i cijena peći kao i mogućnost subvencioniranja, te naravno količina i potrošnja i cijena peleta. Hvala unaprijed na informacijama

  • Avatar #zeelena says:

   Poštovana,

   Može se postaviti cijev samo kroz vanjski zid te se postavi zaštitana kapa. Dimenzija dimovoda je 80mm.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to Top ↑

 • ZEELENA.INFO

  Ako želite dobivati novosti vezane za energetsku efikasnost i obnovljive izvore energije te o subvencijama za takve sustave, prijavite se na naš newsletter.
 •   • Forgot?