Vijesti

Published on 20 svibnja, 2014 | by #zeelena

0

Održivi razvoj i zeleno gospodarstvo – “zEEleni FEST Kutina 2014”

U subotu 31.05.2014. u Kutini se održava zanimljiva manifestacija vezana za održivi razvoj te zeleno gospodarstvo. Konferencija sa zanimljivim predavanjima i predavačima održati će se u “Pučkom otvorenom učilištu” u klubu Arcus. Osim konferencije održava se i sajam održivog razvoja na glavnom gradskom trgu u Kutini.

Mišel Novosel iz grada Kutine govoriti će nam o integraciji zelenog gospodarstva u lokalnim sredinama, a kako ga organizirati i financirati pokazati će Vlado Vujica iz razvojne agencije Mrav.

Šta donose energetske zadruge te koje su prednosti i potencijali takvih zadruga donosi nam Ivan Sekereš iz “Zelene Energetske Zadruge”.

O LED rasvjeti govoriti će Matija Kašner iz EMGD-a. Kako provesti energetsku učinkovitost u zgradarstvu te dobre primjere iz prakse predstaviti će Dario Hrastović iz Hrastović Inženjering d.o.o. . Iz Lipovice će održati predavanje o proizvodnji usklađenoj s održivim razvojem.

Zadnje predavanje donosi nam Vladimir Kocet iz udruge “Energo Panona”, a govori o ESCO modelu financiranja.

Cijeli program konferencije sa terminima i naslovima predavanjima pogledajte na slika koje se nalaze u nastavku teksta.

Letak A5 prednja

Letak A5 straznja

Tags: ,


About the Author

Avatar

Blog o promicanju energetske efikasnosti, uštedi energije i obnovljivih izvora energije. Prvi projekt na kojem radimo je sređivanje energetski efikasne kuće tj "Zeelene kuće". Na našim stranicama moći ćete pratiti tijek sređivanja, a kada se sredi biti će izložbeni centar gdje će se moći vidjeti ugrađeni sustavi. Objekt se nalazi u Kutini.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to Top ↑

  • ZEELENA.INFO

    Ako želite dobivati novosti vezane za energetsku efikasnost i obnovljive izvore energije te o subvencijama za takve sustave, prijavite se na naš newsletter.
  •    • Forgot?