Nekategorizirano

Published on 20 travnja, 2013 | by #zeelena

0

Općina Posedarje objavila natječaj za subvencioniranje solarnih sustava i kotlova na biomasu

Općina Posedarje objavljuje JAVNI NATJEČAJ za sufinanciranje nabave i ugradnje solarnih kolektorskih sustava za pripremu potrošne tople vode, nabave i ugradnje sustava s kotlom na biomasu za 2013. godinu.

Subvencionira se ugradnja solarnog sustava za zagrijavanje tople vode u 23 kućanstva te za ugradnju 2 sustava s kotlom na biomasu. Općina financira 10% od investicije,ali maksimalo 3.000,00 kn. Uz općinu u financiranju će sudjelovati Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u iznosu od 40%, odnosno maksimalno 12.000,00 kn po kućanstvu.

Natječaj u cijelosti možete pogledati OVDJE.

Tags: , ,


About the Author

Avatar

Blog o promicanju energetske efikasnosti, uštedi energije i obnovljivih izvora energije. Prvi projekt na kojem radimo je sređivanje energetski efikasne kuće tj "Zeelene kuće". Na našim stranicama moći ćete pratiti tijek sređivanja, a kada se sredi biti će izložbeni centar gdje će se moći vidjeti ugrađeni sustavi. Objekt se nalazi u Kutini.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to Top ↑

  • ZEELENA.INFO

    Ako želite dobivati novosti vezane za energetsku efikasnost i obnovljive izvore energije te o subvencijama za takve sustave, prijavite se na naš newsletter.
  •    • Forgot?