Partneri

Published on 1 siječnja, 2013 | by POLiSTOL

1

PoliStol – Stolarija

logo Adresa: Ljudevita Posavskog 33, 10360 Zagreb, Sesvete
Telefon: 01 2008 274
Mobitel: 098 237 394
Web stranica: www.polistol.hr

Polistol prozori i vrata brand su firme Eurošlep koja je u 100% privatnom vlasništvu i posluje od 1993. godine. Poslujemo u vlastitom proizvodno-skladišnom prostoru, a naš pogon opremljen je modernom proizvodnom linijom strojeva njemačkog proizvođača URBAN.

Prateći Europske trendove, naš program se temelji na proizvodnji PVC prozora i vrata, te ostalih pratećih proizvoda i opreme renomiranih svjetskih proizvođača; INOUTIC/DECEUNINCK , Gu GmbH. Schuring,Schachermayer,VBH,GRAD EXPORT..

Kompletan se proizvodni program izrađuje prema visokim standardima i bez problema prolazi sve kontrole potrebne za izradu pojedinih elemenata.

POLISTOL – osobni izbor kvalitete i stila
“…Svatko bi trebao dobiti prozor koji mu odgovara u svakom pogledu, a i mnogo mnogo više…!”


POLISTOL – brand sa najvišim standardima
Uz Polistol izaberite prozore za stambenu izgradnju koji govore za vas, ali i za nas, jer samo mi nudimo potpuni profesionalni paket koji ne ostavlja neispunjene želje. Sa stalnim poboljšanjima i razvojem proizvoda u sadašnjosti i budućnosti zadovoljavamo Vaše individualne potrebe za visokokvalitetnim prozorima i vratima.


UZ POLISTOL NAPRAVITE PRAVI IZBOR I ODABERITE…

ISKUSTVO
Uz Polistol prozore i vrata odaberite dugovječnost i kvalitetu uz stabilnog i pouzdanog partnera sa dugogodišnjim iskustvom.


INOVACIJU
Rijetko kad smo zadovoljni sa postignutim rezultatima… Jer koliko god je nešto dobro, kvalitetno i pouzdano, uvijek može biti još bolje!


Što to znaći za vas?

Naši proizvodi objedinjuju najsuvremeniju tehnologiju, uzimajući u obzir trenutne zahtjeve, kao što su toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna zaštita i elegantan dizajn.

KVALITETU
Prozore i vrata ne kupujete da bi vam trajali 3 godine, već 3 desetljeća, pa i duže! To je naše mjerilo kvalitete kod odabira materijala i proizvodnje, što uključuje i opsežnu kontrolu kvalitete.

INDIVIDUALNOST
Bez obzira na oblik, boje ili značajke Vaših prozora ili ulaznih vrata, Polistol Vam pruža bezbroj mogućnosti i kombinacija za vaše osobne ideje. A sve što Vi zamislite, mi izrađujemo…


SIGURNOST
Visok stupanj individualne mogućnosti oblikovanja uz najvišu tehnološku razinu kvalitete brandiranog proizvoda, savršena ugradnja i servis od strane POLISTOL stručnjaka, godine iskustva, kao i stabilnost i sigurnost tvrtke – Sve to, kao i najbolji prozor i vrata na tržištu, stoji iza imena POLISTOL.

USLUGA
Izbor prozora je vaša odluka. Svoje usluge smo u potpunosti prilagodili potrebama naših klijenata, kako bi cijeli proces nabave nove PVC stolarije bio što ugodniji za VAS.


Nudimo Vam stručno savjetovanje, izmjeru, demontiranje postojeće stolarije, zbrinjavanje građevinskog i ostalog otpada, profesionalnu ugradnju nove stolarije kao i čišćenje nakon ugradnje, a po potrebi i zidarsku obradu špaleta prozora.

KOMPLETNA
 USLUGA stoji Vam na raspolaganju ako se odlučite za nas.

 PVC Stolarija

– besplatna izmjera

– montaža i demontaža

 

 

[form form-upiti]

PoliStol – Stolarija POLiSTOL

Summary:


User Rating: 4.9 (32 votes)

Tags: ,


About the Author

POLiSTOL

Polistol prozori i vrata brand su firme Eurošlep koja je u 100% privatnom vlasništvu i posluje od 1993. godine. Poslujemo u vlastitom proizvodno-skladišnom prostoru, a naš pogon opremljen je modernom proizvodnom linijom strojeva njemačkog proizvođača URBAN. Prateći Europske trendove, naš program se temelji na proizvodnji PVC prozora i vrata, te ostalih pratećih proizvoda i opreme renomiranih svjetskih proizvođača; INOUTIC/DECEUNINCK , Gu GmbH. Schuring,Schachermayer,VBH,GRAD EXPORT.. Kompletan se proizvodni program izrađuje prema visokim standardima i bez problema prolazi sve kontrole potrebne za izradu pojedinih elemenata.One Response to PoliStol – Stolarija

  1. Avatar IVICA says:

    Zelim obnoviti stolariju vanjsku.Ako bih mi neko dosao da ponudu bio bi zahvalan.Moja adresa je:Stitarska br.8-Trnava,Donja Dubrava.Tel.kontakt (099)839-0319,(01)2913-802

    S stovanjem!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to Top ↑

  • ZEELENA.INFO

    Ako želite dobivati novosti vezane za energetsku efikasnost i obnovljive izvore energije te o subvencijama za takve sustave, prijavite se na naš newsletter.
  •    • Forgot?