Zelena vozila

Published on 3 rujna, 2014 | by #zeelena

0

Prva punionica za električne automobile na Liburniji

Četvrta punionica za električna vozila u Hrvatskoj i prva na Liburniji otvorena je u središtu Lovrana

Postanite naš fan na Facebook-u


Portal poslovni.hr prenosi kako je ovih dana u središtu Lovrana otvorena prva punionica za električne automobile na tom području. U pitanju je četvrta punionica ove vrste u Hrvatskoj te jedna od 1165 u Europi.

Ako vas put električnim automobilom nanese u Lovran, punionica je smještena pokraj ureda Turističke zajednice općine Lovran, a otvorena je kroz njihovu suradnju s općinom Lovran, Turističkom zajednicom Kvarnera te lovranske tvrtke Futura trade.

Iako je broj vlasnika električnih vozila malen, on iz dana u dan raste, a ovim potezom se nastoji upravo takve privući na opatijsku rivijeru gdje im je od sada omogućeno punjenje njihovih vozila, do daljnjega besplatno.

Tags: , ,


About the Author

Avatar

Blog o promicanju energetske efikasnosti, uštedi energije i obnovljivih izvora energije. Prvi projekt na kojem radimo je sređivanje energetski efikasne kuće tj "Zeelene kuće". Na našim stranicama moći ćete pratiti tijek sređivanja, a kada se sredi biti će izložbeni centar gdje će se moći vidjeti ugrađeni sustavi. Objekt se nalazi u Kutini.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to Top ↑

  • ZEELENA.INFO

    Ako želite dobivati novosti vezane za energetsku efikasnost i obnovljive izvore energije te o subvencijama za takve sustave, prijavite se na naš newsletter.
  •    • Forgot?