Nekategorizirano

Published on 27 kolovoza, 2013 | by #zeelena

0

[SPECIAL] O fasadnim sustavima

Donosimo Vam sve o fasadnim sustavima. Uz objašnjenja, savjete te pregled proizvoda možete poslati upit našim partnerima te dobiti sve potrebne informacije. Objavljen je i popis županija, gadova i općina koje subvencioniraju ugradnju fasadnih sustava.

Dvojiš li još uvijek oko odluke fasada – da ili ne, dobro je znati da svi pokazatelji idu u prilog pozitivnoj odluci.

Izvođenje toplinske izolacije na fasadama više nema alternativu. U nezaustavljivima trendovima porasta cijena energije, troškovi zagrijavanja objekata zimi kao i troškovi hlađenja objekata ljeti čine prevladavajući dio životnih troškova svake obitelji. Dobra toplinska izolacija fasade direktno utječe na smanjenje troškova grijanja i to do 40 % njihovog ukupnog iznosa.

Tags:


About the Author

Avatar

Blog o promicanju energetske efikasnosti, uštedi energije i obnovljivih izvora energije. Prvi projekt na kojem radimo je sređivanje energetski efikasne kuće tj "Zeelene kuće". Na našim stranicama moći ćete pratiti tijek sređivanja, a kada se sredi biti će izložbeni centar gdje će se moći vidjeti ugrađeni sustavi. Objekt se nalazi u Kutini.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to Top ↑

  • ZEELENA.INFO

    Ako želite dobivati novosti vezane za energetsku efikasnost i obnovljive izvore energije te o subvencijama za takve sustave, prijavite se na naš newsletter.
  •    • Forgot?