Vijesti

Published on 12 siječnja, 2014 | by #zeelena

0

“Sunčani koncert” za energetski neovisnu školu OŠ Ostrog

20140112-121549.jpgU sklopu kampanje za energetski neovisnu OŠ Ostrog Energetska zadruga Kaštela organizira “Sunčani koncert” koji će se održati u petak, 17. siječnja 2014. s početkom u 20h u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom.

Na koncertu će nastupiti:
– The Beat Fleet (TBF)
– Justin’s Johnson
– Mjesni odbor
– Ultimatum
– Rokolomotiva

Cijena ulaznica je 30 kuna i prodavat će se na ulazu u dvoranu.

Ostvareni prihod od koncerta pridružit će se do sada prikupljenim sredstvima putem žiro računa škole i Indiegogo kampanje za postavljanje solarne elektrane na krovu OŠ Ostrog u Kaštel Lukšiću. Škola će prihod od proizvodnje električne energije moći iskoristiti za dodatne mjere energetske učinkovitosti i nabavku potrebne opreme i nastavnih pomagala.

Više informacija o kampanji na Indiegogo stranici: http://igg.me/at/solar-school/x/5478074

Tags: , , , ,


About the Author

Avatar

Blog o promicanju energetske efikasnosti, uštedi energije i obnovljivih izvora energije. Prvi projekt na kojem radimo je sređivanje energetski efikasne kuće tj "Zeelene kuće". Na našim stranicama moći ćete pratiti tijek sređivanja, a kada se sredi biti će izložbeni centar gdje će se moći vidjeti ugrađeni sustavi. Objekt se nalazi u Kutini.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to Top ↑

  • ZEELENA.INFO

    Ako želite dobivati novosti vezane za energetsku efikasnost i obnovljive izvore energije te o subvencijama za takve sustave, prijavite se na naš newsletter.
  •    • Forgot?