Nekategorizirano no image

Published on svibanj 14th, 2019 | by Mario Vražić

0

The Insider Secrets for Hello World

The Insider Secrets for Hello World

You will carry on to let it operate since you stop by this next report. Nothing might have assisted them longer. Yes, in the event that you should be doing Math.

If you should be capable of going into the candidate name in the writing box and vote and comprehend that the vote count increment, you’ve successfully created your own first program! A mortal mistake will be received by you! Because of this, you could need to change between one and the other based http://likesite.xyz/website-list-62.html on which is not or working presently time.


About the Author

Mario Vražić

je zaposlen kao izvanredni profesor na Sveučilištu u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, Zavod za elektrostrojarstvo i automatizaciju. Diplomirao je 1996, magistrirao 2000, a doktorirao 2005. godine. Osnovna područja istraživanja su mu dijagnostika i monitoring električnih strojeva i pogona, projektiranje i automatizacija industrijskih postrojenja i električna vozila. Ovlašteni je inženjer i član Hrvatske komore inženjera u elektrotehnici. Suradnik je Hrvatske akademije tehničkih znanosti i član IEEE, HRO CIGRE, EDZ i KoREMA. U dosadašnjem radu je kao autor i koautor sudjelovao u izradi i objavi znanstvenih radova u međunarodnim časopisima, znanstvenih radova na međunarodnim konferencijama, te stručnih radova, elaborata i ekspertiza za potrebe industrije (http://bib.irb.hr). Sudjelovao je u nizu industrijskih projekata. U zadnje vrijeme se intenzivno bavi električnom vučom i električnim vozilima, kao i sustavima u i oko električnih vozila, što je rezultiralo preradom automobila na električni pogon.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to Top ↑

  • ZEELENA.INFO

    Ako želite dobivati novosti vezane za energetsku efikasnost i obnovljive izvore energije te o subvencijama za takve sustave, prijavite se na naš newsletter.
  •    • Forgot?