Vijesti

Published on 29 svibnja, 2014 | by #zeelena

0

Zelene radionice – “Mali energetski savjetnici”

Udruga ENERGO PANONA u suradnji s Gradom Kutina organizirala je 27.5.2014. u Arcus clubu u Kutini dječje zelene radionice. Radionice su se održavale u sklopu “zEElenog FEST-a”. U navedeni projekt uključila se i Koordinacija – Grad prijatelja djece. U manifestaciji su sudjelovale sve Eko-škole s područja Kutine (uključujući i OŠ Mate Lovraka koja nije uključena u projekt međunarodnih Eko-škola) i Dječji vrtić Kutina. Predstavnici škola i vrtića predstavili su svoje prezentacije na temu obnovljivih izvora energje i održivog razvoja. Manifestacija je bila natjecateljskog karaktera.

IMG_4663

Cilj radionica je bila poticanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije, poticanje i edukacija drugih učenika osnovnih škola da učinkovito koriste energiju u školi i kod kuće. Stečenim vještinama i znanjem u polju energetski učinkovitog korištenja energije, sa svojim primjerom i ponašanjem, MALI ENERGETSKI SAVJETNIK pozitivno utječe na druge učenike, na odrasle osobe, te naročito na vlastite roditelje.

IMG_4656 IMG_4666 - Copy IMG_4673 IMG_4682

 

Tags: , , , ,


About the Author

Avatar

Blog o promicanju energetske efikasnosti, uštedi energije i obnovljivih izvora energije. Prvi projekt na kojem radimo je sređivanje energetski efikasne kuće tj "Zeelene kuće". Na našim stranicama moći ćete pratiti tijek sređivanja, a kada se sredi biti će izložbeni centar gdje će se moći vidjeti ugrađeni sustavi. Objekt se nalazi u Kutini.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to Top ↑

  • ZEELENA.INFO

    Ako želite dobivati novosti vezane za energetsku efikasnost i obnovljive izvore energije te o subvencijama za takve sustave, prijavite se na naš newsletter.
  •    • Forgot?