Održavanje internet trgovine

Imate li već online trgovinu, vjerujemo da onda imate i problema s ažuriranjem web shopa. Možda tek namjeravate otvoriti online trgovinu? Pročitajte ostatak članka malo više o tome što možete očekivati ​​i zašto trebate imati partnera koji će održavati vašu stranicu.

Što znači održavati internetsku trgovinu?

Ažuriramo proizvode ili dodajemo nove proizvode (cijena, opis, značajke, galerija fotografija, popusti). Izradita grafičkih letaka, banera različitih veličina i dizajna kako biste istaknuli određene događaje ili ponude. Privucite više klijenata, od povećanja broja pregleda stranica, online prodaje, telefonskih poziva do lojalnosti korisnika.

Kroz usluge upravljanja i održavanja web stranice možete osigurati: Povećati promet i relevantnost za svoju ciljanu publiku, poboljšati vidljivost web stranice, osigurati zaštitu i snažnu online prisutnost. Usluga održavanja weba i administracije osnovna su usluga vaše web stranice koja daje željene rezultate. Sve što je potrebno za uspješnu web stranicu.

Mi brinemo o svemu, od strukture web stranice do hostinga i administracije kako bi bili sigurni i da se možete usredotočit samo na svoj posao.