Igračke za razvoj beba

Igračke za razvoj bebe mogu biti velika prednost za razvoj koordinacije i poticanje uma vaše bebe, a ove sezone na raspolaganju su mnoge mogućnosti za proširenje svijeta vašeg djeteta. Među brojnim mogućnostima koje se nalaze u prolazu za igračke, LeapFrog je marka na koju treba paziti. LeapFrog igračke za razvoj bebe dobar su izbor jer su sigurne, jednostavne i zabavne, a istovremeno su korisne za razvoj važnih vještina vašeg djeteta.

Za dijete od 0 mjeseci do 12 mjeseci možete razmisliti o glazbenom stolu LeapFrog Learn and Groove. Ovaj stol dolazi s preko 40 pjesama i 15 glazbenih aktivnosti u različitim glazbenim stilovima u kojima će vaše dijete uživati. Također je dvojezičan i pogodan za domaćinstva koja govore engleski i španjolski. Glazbeni stol LeapFrog Learn and Groove raste s vašim djetetom—možete mijenjati noge prema visini vašeg djeteta tako da se stol može koristiti dulje vrijeme. Idealna je igračka jer pomaže vašem djetetu da razvije ritam, koordinaciju i motoričke sposobnosti u ranoj dobi. Druge dobre igračke za razvoj bebe su My Pal Scout ili My Pal Violet, Baby Counting Pal Plush i Zoološki vrt Sing and Spin Alphabet. My Pal Scout ili My Pal Violet, ovisno o tome imate li dječaka ili djevojčicu, pomaže vašoj bebi s prvim riječima i brojevima, a Baby Counting Pal Plush proširuje osnovne koncepte i uči vašu bebu da broji i prepoznaje boje uz pružanje sluha , vizualna i taktilna stimulacija. Zoološki vrt Sing and Spin Alphabet poboljšava verbalno i brojčano znanje uz razvoj motoričkih sposobnosti.

Uz igračke za razvoj beba, LeapFrog također izrađuje igračke posebno za malu djecu u dobi od 1-3 godine, kao što su LeapFrog Scribble and Write, LeapFrog Fridge Farm Magnetic Animal Set i LeapFrog Match Up. Scribble and Write upoznaje vaše dijete s osnovnim pisanjem i crtanjem, a vaše dijete uči kako klasificirati životinje i razvijati prostorne vještine stvaranjem kombinacija životinja. Mala djeca spajaju rimovane riječi i suprotnosti s LeapFrog Match Up, što im pomaže da poboljšaju pamćenje i vještine spajanja.

Za bebe i malu djecu važno je učiti i iskusiti stimulaciju u ranoj dobi, jer i u ovoj dobi stječu sposobnosti koje će im trebati u odraslom životu. Učenje zapravo nikada nije gotovo—to je životni proces koji počinje čim prvi put uđemo u svijet.