Nosiljka za bebu: kako nositi bebu na pravi način

Originalna nosiljka za bebe je proizvod koji roditeljima pruža udoban način nošenja beba, bez naprezanja ni beba ni osobe koja je nosi. Prema riječima proizvođača nosača, proizvod je pušten na tržište potrošača nakon 25 godina intenzivnog istraživanja. Tijekom tog vremena dizajn je testiran na udobnost i podršku. Iako su drugi proizvođači pokušali oponašati originalni dizajn nosiljke, niti jedan nije uspio proizvesti nosiljku koja nudi kombinaciju jednostavnosti, udobnosti i potporne njege u nošenju beba.

Originalna nosiljka Bjorn dizajnirana je na način da odrasla osoba može nositi bebu okrenutu u bilo koju stranu. Međutim, beba bi trebala imati 8 lbs teška i najmanje 21 inč visine prije nego što se može nositi u ovoj nosiljci. Prednosti korištenja ove nosiljke su u tome što bebi pruža potporu za vrat i glavu i na taj način štiti njihovu nježnu prirodu. Prije nego što beba bude dovoljno odrasla da drži podignutu glavu, pravi položaj za stavljanje u nosiljku je okrenuta prema odrasloj osobi. Nakon što nauče držati podignute glave, bebe se sada mogu početi stavljati u nosiljku s glavama okrenutim prema naprijed.

Originalna nosiljka za bebe Bjorn idealna je za korištenje na bebama od dvije i pol godine. Beba ne smije biti teža od 25 lbs. Budući da je nosiljka opremljena kliznom kopčom, lako se prilagođava veličini bebe. To znači da roditelj ne mora kupovati nosiljke različitih veličina za dijete kako ono ili ona odrasta. Pri kupnji roditelj dobiva priručnik za proizvod koji sadrži pojedinosti koje mu pomažu u prilagođavanju nosiljke tako da odgovara visini i težini djeteta. To je dodatno poboljšano zasunima u boji, koji su zamjena za originalne zasune kada prilagodbe postanu potrebne.

Osoba koja je spremna kupiti originalnu nosiljku za bebu Bjorn može je lako razlikovati od aktivne nosiljke provjerom izbora boja. Aktivni nosač ima samo dvije opcije boja; sportska crna i sportsko plava. Originalni Bjorn nosač s druge strane dostupan je u devet opcija boja. Originalna Bjorn Carrier je uglavnom dizajnirana za roditelje uobičajene veličine, dok aktivna nosiljka dolazi s podesivim remenima koje mogu koristiti roditelji različite veličine. Remeni za noge u ovoj nosiljci mogu se podesiti kako bi smanjili ili proširili otvore za noge prema veličini djeteta. Budući da se prednji dio lako otvara, roditeljima nije teško staviti ili izvaditi bebu iz nosiljke. Općenito, to je proizvod vrijedan pažnje roditelja koji se raduju kupnji jednog za svoj paket radosti.